Kontakt
Borgargatan 21
Tibro
0504-61337
Pg 29 27 32-5
info@tibropingst.se

Ingen konfirmation denna termin

Konfirmation

Onsdagar 14.30 till 16.00 plats Pingstkyrkan

Konfirmationsläsningen i Pingstkyrkan, Tibro inbjuder alla i åk. 7 & 8 och erbjuder alltså en tvåårig konfirmation. Tycker man att det räcker med ett år så är det under åk 8 man ska gå för att bli konfirmerad.

Varför två läsår?

Man kan säga att vi läser lite på halvfart. Varannan vecka studerar vi grunderna i den kristna tron där vi ger mycket tid till konfirmandernas egna frågor och funderingar, och varannan vecka prioriteras gemenskapen genom olika aktiviteter. Det som står på schemat för varje vecka är att det alltid finns fika, utan något i magen så fungerar inte mycket annat heller.

Vad kostar det?

Själva konfirmationsläsningen i sig är helt gratis. När vi åker på läger så kostar det en slant, och det kan även vara så att aktiviteter som konfirmanderna själva vill göra kan komma att kosta lite.

Uppskattningsvis så kan man räkna med en kostnad på ungefär 500 kr under ett år.

Vi har inget färdigt upplägg på läsningen under året, vi utgår ifrån våra konfirmander och vi vill att de ska ha möjlighet att påverka.

Det är konfirmandernas funderingar som är viktiga att ta upp. Oftast så rör sig tankarna både kring döden och livet, och allt annat som går att fundera kring mellan himmel och jord.

 

Kontaktpersoner: