På gång

måndag 8 Feb
08:00   
Morgonbön LP
18:00   
Stugmöte på LP kontakten
torsdag 11 Feb
14:30   
Dagträff
19:00   
Bön
söndag 14 Feb
10:00   
Gudstjänst
Kontakt
Borgargatan 21
Tibro
0504-61337
Pg 29 27 32-5
info@tibropingst.se

Min berättelse

Marcus

Jag är uppvuxen i en kristen familj. Har aldrig, på så sätt, varit utanför tron någon gång. Mina föräldrar tryckte inte på mig, sin tro. Kände ändå att jag var tvungen att ta ställning. Jag minns ett tillfälle när jag frågade min mamma om vart vägen gick, i fråga om tron. Det var i början av tonåren. Vi satte oss på min sängkant och hon berättade för mig. Sen bad vi en enkel bön tillsammans.
Från den stunden kallade jag mig kristen. Det hände något inne i mig. Något fick liv.

I mitt fortsatta liv så har det naturligtvis varit både upp och ner, men den där inre glöden har aldrig lämnat mig.

 

Sven

Mitt liv har inte varit spikrakt men det började väldigt bra. Jag växte upp i en familj där mina föräldrar var kristna och jag fick en lugn o trygg uppväxt vilket jag är jättetacksam för. Men jag kunde inte leva på andras tro – jag behövde se ifall det funkade för mig.
Under min uppväxt fick jag höra talas om denne Jesus, men det var först när jag blev äldre som jag upptäckte vad livet med Gud gick ut på.
Jag hör ofta: Vad är meningen med livet, vad går mitt liv ut på osv. När jag mötte Gud så upptäckte jag vad livet går ut på. Livet jag hade hört talas om blev verkligt för mig och det funkade verkligen. Det gjorde att jag började förstå hur tillvaron sitter ihop – jag hittade meningen med livet.